20% Korting op Gordijnen & Behang

Geef jouw woning een compleet nieuwe uitstraling met onze gordijn- & behangcollecties

Met gordijnen en behang kun je de uitstraling van jouw woning heel snel veranderen. Wij hebben uitgebreide collecties met luxe en kwalitatieve gordijnstoffen (ook nog eens isolerend). Door onze ruime ervaring en kennis kunnen we je perfect adviseren, zodat jouw nieuwe gordijnen perfect passen in jouw interieur. Een nieuw behang kan helemaal wonderen doen; wij bieden hippe dessins met rijke kleuren en zelfs de mogelijkheid voor een persoonlijke foto op je muur. Ben je klaar  voor iets nieuws in jouw interieur, maar twijfel je nog over wat je precies wilt? Kom dan naar Colors@Home voor advies.

Bovendien profiteer je tot en met 24 februari 2024 van maar liefst 20% korting op gordijnen en behang. Zien we je snel? Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Colors@Home Bijker dé interieurspecialist!

We bieden we nog veel meer andere producten die voor een fantastische make-over van jouw interieur kunnen zorgen. Colors@Home Bijker snapt dit. Daarom zoeken we samen met jou naar oplossingen waar vooral jij je goed bij zult voelen. Toch nog moeilijk om een keuze te maken? Bij ons in de winkel in Ommen bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellen